Thursday, October 26, 2006

Serin sulardan çıkıp kızgın kumlara yatmak gibiydi tatil sonrası ilk iş günü.Evet arkadaşlar, dört gözle beklediğimiz koskoca bayram tatili göz açıp kapayıncaya kadar uçup gitti ellerimizden.

Sizi bilmem ama ben yapmayı planladığım hiçbirşeyi yapamadım bu tatilde. Zaten şehir dışına çıkmak üzere yaptığım tüm o güzelim planlar turumuzun son anda iptal olmasıyla heba olmuştu. Bari güzelim İstanbul' un tadını çıkartırız gezer dolaşırız, ne zamandan beridir karşı tarafa geçemiyoruz biraz turlar Boğaz sefası falan yaparız dediydik. İyi ki de demişiz boşalmış gibi gözüken ama hiçte boşalmamış olan güzel İstanbulumda trafik yüzünden bu planımızı da gerçekleştiremedik. Neyse napalaım artık birdahaki bayramı beklemekten başka çare yok. Amaaan neyse zaten tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı değil midir? Tatile gidebilmiş olanlar da döndüler nasıl olsa buralara :)

Bir dahaki bayram tatili 31 Aralıkta başlıyor. O zamana kadar hepinize iyi çalışmalar!!

2 comments:

MORSALKIM said...

Daha çok bayram ve çok gidilecek yerler,planlar var :)

Anonymous said...

bengücügüm üzülme arkadasim, dedigin gibi tatile gitseydin belki bu bahsettigin sendromu daha agir gecirirdin :P
simdi oralarda olmak vardi seklinde...
ama bak, oralari (nerelerse oralar) görmedin, bilmiyosun, aslina bakarsan bu bir avantajdir (polyanna avantaji) da senin bundan haberin yoktur :)

cok piskolocik bi insanim ben :)))