Saturday, April 28, 2007



Dün yine çevrecilik faaliyetleriyle meşguldüm. Öğrencilerimizi TEMA vakfının Hadımköy'deki ağaç dikim törenine götürdük.Askeriyeyle ortak gerçekleştirilen bu günde bizim çocuklar önce asker abilerinden bir ağacın nasıl dikilmesi gerektiğini öğrendiler sonra da bol bol ağaç diktiler. Uzun zamandır geçirdikleri en güzel günlerden biriydi.Gönüllerince çimlerde oturdular,oyunlar oynadılar,ağaç diktiler,diktikleri ağaçlara kendi isimlerini verdiler..

Tabii ben de bu arada çimlere yayılıp bol bol fatograf cekme imkanı buldum:)Çiçekler böcekler çimenler ve çocukalar...

Bu arada güzel bir gelişme daha oldu...sevgili engimin bir kızı oldu,adı Seyda Duru..cok güzel,cok şirin,miniminnacık :)Duru'ya ailesiyle birlikte sağlıklı uzun bir ömür diliyorum!!

3 comments:

Anonymous said...

tebrik ederim arkadasim, geldigimde bir kere de beni götür agac dikmeye cocuklarla falan, eglenceli olabilir, hem agacimin adini da mahmut tuncer koymak istiyorum :P Seyda'ya uzun aydinlik (ampullüsünden degil yalniz) bir ömür dilerim ben de!

ibeking said...

gelecek misin alişin doğumgününe?

enginar said...

götürürüm tabii rahaşancim götürmezmiyim..sen yeterki iste:) bu arada bende bende seydaya,alişe ve tüm diğer çocuklara (ampülsüzünden) aydınlık bir gelecek diliyorum!!