Thursday, March 29, 2007


Bu hafta çok güzel bir film giriyor vizyona..yani bilmiyorum ama çok güzel olduğunu tahmin ediyorum :) Paris,Je T'aime.. Filmde kimler yok ki..Aklınıza gelebilecek herkes var aşağı yukarı..Tam yirmi tane yönetmeni var mesela..20 yönetmenin kamerasından 20 farklı Paris ve aşk hikayesi..Sizin kulağınıza da iyi gelmiyor mu?? Görmek istediğim bir sürü film var ve hiçbirine vakit bulup gidemiyorum demiştim.. Ama çok kararlıyım hemen yarın olmasa bile cumartesi mutlaka izleceğim bu filmi..Sonra üzerine daha cok yorum yaparım!




Bu arada Paris demişken izlemediyseniz size mutlaka Luc Besson'un Angel-A sını izlemenizi tavsiye ederim. Tam bir loser olan Andre ve onu kurtarmaya gelen meleği Angel-A arasındaki sıradışı hikaye. O kadar güzel ki, o kadar güzel Paris manzaraları var ki, ve öyle bir aşk hikayesi ki gerçekten izlemelisiniz..siyah beyaz şahane bir Paris ve aşk hikayesi.




Umarım Paris,je t'aime de Angel-a kadar güzel ve etkileyici bir filmdir!! Sabırsızlıkla bekliyorum..İzler izlemez izlenimlerimi yazıcam :)








1 comment:

Anonymous said...

merak ettim simdi filmleri, yalniz son zamanlarda hic sinemaya gitmedigimi farkettim gecenlerde, hatta apo teklif edince reddediyorum, yani resmen bildigin hoslanmiyorum sinemadan artik :( iyi filmler gelmedigi icin diye acikladim kendime! neyse tavsiyelere aynen devam tatlim, görüsürüz