Wednesday, June 13, 2007

Uzun zamandır yazamıyordum...en son yazımdan sebebini tahmin etmek cok da zor degil heralde, malum sene sonu sınavları oku, odevlerı oku, sozlu notlarını ver, ortalamaları al, kimi gecirsem, kimi vıraksam dusun tasin vicdan muhasebesi yap vs.. neyse bitti...ohhh yasasın tatil!!

Herseyi hallettik biz de kutlama yapmak ıcın dun Büyükada'ya gittik. Hafta içi olmasına ragmen oldukca hareketliydi..Şansa bindiğimiz vapur butun adalara ugradı..Kınalı'da ki plaj daha sabahın erken saatleri olmasına ragmen doluydu, hele donuste anababa gunu gibiydi...




Kınalıada,Burgaz,Heybeli derken geldik Büyükada'ya...Yolda martılar eşlik etti bize






Büyükada'da hemen faytonlara kostuk, dogru tepeye dogru bır fayton gezisi...



Tepede muhtesem manzara eşliğinde guzel bir ziyafetten sonra yuruye yuruye adadaki şahane evlerin resimlerini çeke çeke sahile dogru bir yuruyus yaptık..Tabii bu yürüyüş sırasında Hatırla Sevgili'nin çekildiği evleri de keşfetmiş olduk :)


>
Özetle herşey çok güzeldi...tek problem havanın cok sıcak olmasıydı...donuste püfür püfür rüzgardan faydalanmak için vapurun yan tarafında oturduk..gercekten cok keyifliydi..farkında olmadan ruzgarın da etkisiyle yandığımı ve ayaklarımda ayakkabılarımın izinin aynen çıktığını saymassak :))

3 comments:

Anonymous said...

bengüm oh ne güzel bir gün gecirmissin, fotograflara baktikca özendim/özledim, özendikce daha cok baktim :) buarada ayakkabilarimiz sekil ve renk itibariyla aynidir :)

enginar said...

:)) hadi ya..yasasın aakkabı kardesliği!!

Anonymous said...

With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation?
My website has a lot of completely unique content I've either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any solutions to help reduce content from being stolen? I'd definitely appreciate it.


Here is my site kiralık yazlık