Monday, October 29, 2007

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!!!


Kutlamalar için Bağdat caddesindeydik...çok güzeldi..her yer ışıl ışıldı...coşku doluydu!!






Wednesday, October 17, 2007


Bayram seyran fırsat bu fırsat, yılın son güzel güneşli günlerini değerlendirelim dedik ve bayramda Marmaris'e gittik. Marmaris'e son gittiğimde 5 yaşında falandım heralde..dolayısıyla hiçbirşey hatırlamıyorum ama gidenler hep çok güzel olduğunu söylüyorlardı, gerçekten de öyleymiş...
Şansımıza hava çok güzeldi...Günlük güneşlik, missss gibi..Gezdik dolaştık,denize girdik,güneşlendik, bol bol fotograf çektik...
Gökova ve Dalyan'da denize girdik....Dönüş yolunda "ormancı" türküsünün yakıldığı Belen Kahvesin'de çay molası verdik..sonrada Selçuk yakınlarındaki Şirince köyüne uğradık. Adı gibi acayip şirin bir köy..Şarapçılık yapılyor..meyva şarapları var... pek güzel!! Fotograf çekmek için bir cennet adeta..istemediğiniz kadar çok şey var fotografalyabileceğiniz..
Neyse özetle çok güzel bir 3 gün geçirip evimize döndük..işte size küçük gezimizden birkaç ayrıntı...









İşte böyleeeeee...geri kalanını da merak ediyorsanız..click here :))

Tuesday, October 09, 2007

Bugun bir baktim, amma ihmal etmisim ben blogumu..hemen otur birseyler yaz dedim kendi kendime ama aslına bakarsanız ne yazacagımı tam olarak bilemiyorum :)
Malum hem ramazan hem okullar acıldı, dolayısıyla uzun zamandır coook sessiz sakin gunler gecirmekteyim..bir de facebook cılgınlığı hasıl oldu iyice uvey evlat muamelesi yaptık blogumuza!

Şu facebook gercekten cok cılgın bir olaymıs!! 40 yıldır gormedigim,haber alamadıgım herkes orada nerdeyse...tabii mesajlasmalar,profil incelemeler,cicek yollamalar,pokelamalar vs...hala facebook kaydınızı yapmadıysanız bekleriz biz ordayız :))

Bu arada ramazanın da sonuna geldik..iki gun sonra bayram..bayramda buralarda olmayacagım..artık insallah donuste yeni havadisler ve fotolarla gorusuruz..

Şimdiden İYİ BAYRAMLAR....